2011. április 6., szerda

Faldekoráció, Faltetoválás, Falmatrica, Ló 246 - Jelenlegi ára: 2 900 Ft

Méret: Bármilyen méretben rendelhető.
46x35 cm 2900Ft
Cikkszám: F-NON-F-246
Licit után saját web felületen kiszínezheti matricáját.
A faldekoráció tükrözhető, licit után egyeztetünk,
melyik irányú tükrözésre van szükség.
Alapanyagról általában
A faldekorációk speciális fóliából készülnek, melyek beltéri felhasználásra alkalmasak.  80 mikron vastag, lágy PVC fóliából készülnek, matt felületűek, vízállóak. Felragasztható festett falra, fűrészporos és egyéb tapétára, csempére és minden olyan felületre melyen a fólia tapadása megfelelő. Gyenge ragasztó erejének köszönhetően eltávolítható a falról és a tapétáról, mindemellett megfelelő tapadást biztosít. Felragasztása egyszerű, egy kis kézügyességgel bárki könnyedén felragaszthatja. Részletes ragasztási útmutatót küldök.
A dekoráció három rétegben érkezik Önhöz. Az alsó réteg a hordozó papír, a középső réteg lesz a faldekoráció, a felső réteg az átvivő fólia, mely segítséget nyújt a felragasztásban.
Méretekről
A méretek centiméterben értendők, és mindig befoglaló méretet adunk meg, melyen a dekoráció (legszélesebb x legmagasabb) pontját kell érteni.
Elkészítési idő
Az összeg megérkezési utáni 5 munkanap.
Eltávolítás
Az élettartamuk jelentős mértékben függ a fal minőségétől. Megfelelő minőségű falról, a fal károsodása nélkül eltávolítható, de erre garanciát nem tudunk vállalni, az ebből eredő károkat nem tudjuk megtéríteni.
Egyedi ajánlat kérése
Az itt található faldekorációkat beltéri fóliából készítjük el. Külön kérésre kültéri fóliából is el tudjuk készíteni, az ár nem változik. Saját grafika, minta, és elképzelés alapján is el tudjuk készíteni faldekorációját, és bármilyen más méretben és színösszeállításban is meg rendelhetők a faldekorációk.


Jelenlegi ára: 2 900 Ft

Az aukció vége: 2011-04-26 07:37
. Faldekoráció, Faltetoválás, Falmatrica, Ló 246 - Jelenlegi ára: 2 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése