2011. április 5., kedd

ŐSZ HAJÚ NETEZŐK FIGYELEM!!!!!! - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

Kedves Érdeklődő!
Bizonyára azért kattintott erre az oldalra, mert Önt is zavarja, hogy őszül a haja. Nos, van megoldás és mielőtt még bármi véleményt hozna kérem olvassa el a következő néhány sort. Egy olyan termékről van szó, amely valóban működik! Nem humbug, nem "pénzlehúzásról" van szó! Ez egy olyan hajszesz, amely tényleg hat.  Nekem saját Nagymamám próbálta ki, néhány képet megtalál itt az oldalon.
Nem hajfesték, hanem egy teljesen bio hajszesz!!  Remélem tudok segíteni, ha bármilyen kérdése lenne, forduljon hozzám bizalommal.
Magyarországon eddig még nem forgalmazott, dermatológiailag tesztel készítményről van szó, amely visszaadja az ősz haj EREDETI színét 2-3 héten belül!
Bioloire H4! - hajápoló kivonat az ősz haj ELLEN hölgyek és urak számára!!
Termékismertető:
- visszaadja a hajának a friss és természetes színét
- gyengéden, lépésről lépésre, teljesen egyszerűen és feltűnés nélkül
- egészséges, természetesnek tűnő haj 2-3 hét elteltével
- mélyen behatol a haj rétegeibe
- egy MELANIN-nal megegyező pigment termelődését újra beindítja
- SZINTETIKUS SZÍNEZŐANYAGOK ÉS VEGYI OXIDÁNSOK NÉLKÜL!!!!
- minden hajszínnél alkalmazható
- egyszerű alkalmazás kesztyű és extra felszerelés nélkül!
Mi az a Bioloire H4?
A Bioloire az ősz haj ellen egy olyan színtelen hajápoló oldat az ősz hajra, amely egyszerűen és feltűnés nélkül, lépésenként, mindössze 2-3 hét alatt visszaadja a természetes, fiatalos hajszínt.
Miért őszül a haj?
A túlnyomó részben proteinekből álló haj ún. melaninokat tartalmaz, amelyek a természetes hajszínért felelősek. Minden haj eredeti színe a hajban található melanin-pigmentek eltérő arányára vezethető vissza, azaz a sötét haj jóval több menanint tartalmaz, mint a szőke haj. Azonban, ha a test által termelt melanin szint csökken, a haj elkezd őszülni. Ez rendszerint nem rögtön az összes hajjal történik meg, hanem lassan és részlegesen. A haj végül ősz lesz, ha már egyeltalán nem tartalmaz melanint.
Hogyan hat a  Bioloire H4 a haj őszülése ellen?
A Bioloire H4 a keletkező biokémiai reakció alapján ott fejti ki hatását, ahol egykor a melanin aktívan működött a hajban. A BioloireH4 hatására új, a melaninhoz hasonló pigmentek alakulnak ki, amelyek a hiányzó melanint pótolják. Minden egyes használattal megnő a haj pigment tartalma, így az őszülési folyamat egyszerűen "visszafordítódik"!!!!
Milyen hatóanyagokat tartalmaz a Bioloire H4?
A készítményben megtalálható pro- vitaminok egymással optimálisan kombináltak, növényi alapanyagokat tartalmaznak. Vitalizáló hatóanyagai és egy speciális a vadgesztenyefa kérgéből nyert kivonatból állnak. A kalcium-D-pantothenat mélyen behatol a hajba és a törött sérült hajat is újjá varázsolja. A felhasznált növényi anyag gondoskodik a fejbőr erősítéséről és a haj fehérje rétegeiben ún. színként raktározódik el. Ez a hajat erősíti és ápolja is.
Hogyan néz ki a haj a Bioloire H4 használata után?
Teljesen természetesen. A hatás amely a készítmény használatának köszönhető, imitálja a természetes hajszíneket, amelyek a különböző melanin-protein kapcsolat által jönnek létre. A természetes haj színe soha nem egységes, különböző egészen enyhe színárnyalatokat tartalmaz, aminek a következménye a természetes kinézet.
Hat a Bioloire minden hajtípusnál és minden korosztálynál?
Igen, mert a haj színét a hajban található pigment mennyisége határozza meg. A BioloireH4 ezen az elven működik. Normális esetben a BioloireH4 az őszülő, a teljesen ősz, vagy a fehér hajnál alkalmazható, függetlenül attól, hogy az eredeti hajszín szőke, barna, fekete vagy vörös volt. A Bioloire H4 alkalmas minden hajtípusraés minden korosztálynak. A hatás független az életkortól és az őszülés mértékétől.
Milyen egyéb tulajdonságokkal rendelkezik a Bioloire H4?
Bár a Bioloire H4 igen pozitív hajápolási tulajdonságokkal bír, mégsem teszi zsírossá a hajat, nem hagy foltokat és enyhe hajerősítő hatása is van. Az újonnan nyert, természetes hajszín NEM kopik le és nem is lehet a hajból kimosni! A Bioloire H4 meggátolja az őszes lenövést az új hajszálak esetében is!
Hogyan kell használni a Bioloire H4-et?
 
A készítményt nagyon egyszerű használni, éppúgy mint egy normális hajvizet kell alkalmazni. Meg kell nedvesíteni a száraz hajat a hajápoló oldattal és ezután jól átfésülni, és kész is van. Praktikus, gyors nem bonyolult. A flakont jól fel kell rázni minden használat előtt.
Milyen gyorsan hat a Bioloire H4?
A színátalakulási folyamat rögtön elkezdődik, habár a hajszín lassan, csak lépésenként, azaz használatról használatra változik egyre jobban vissza. Konzekvens alkalmazás esetén az ősz haj 2-3 hét alatt tökéletesen a hajtövektől a hajvégekig visszanyeri természetes színét. A Bioloire H4 mindennapos használatával nő a hajban lévő pigmentek száma és alakul ki a hajszín.
Egyedileg is meghatározható a hajszín intenzitása?
Igen. Mindenki maga határozza meg, hogy mikor érte el a haja a neki természetesnek tűnő színt, és ennek elérése után elég a heti 2-3 alkalommal történő használat. Így lehet a szín erősségét kontrollálni és a készítmény gyakori használatával a kívánt színt elérni.
Az ősz halánték is kezelhető a Bioloire H4-el?
Természetesen igen. Egyszerűen vigye fel a Bioloire H4-et részlegesen az ősz halántékra és 2-3 héten belül tapasztalható a várt hatás. Praktikus, egyszerű, helyi alkalmazás. Ebben az esetben nem kell az egész hajat kezelni, csak azon a hajrészen kell bekenni, ahol azt akarja, hogy ne legyen ősz a haja. Ezután át kell fésülni és kész.
Mennyi Bioloire H4-et kell felvinni alkalmanként, hogy elérjük a megfelelő hajszínt?
Mivel a hajat csak be kell nedvesíteni a Bioloire H4-el, így annak használata nagyon takarékos. A hajnak semmi esetre sem szabad csöpögnie a hajápoló szertől. Csak ott kell bekenni a hajat ahol a természetes hajszínt el szeretnénk érni.
Mikor kell a Bioloire H4-et alkalmazni? Reggel vagy este?
Nincsenek szabályok. Használja akkor amikor ez Önnek a legmegfelelőbb. Csak az a fontos, hogy az alkalmazás előtt a haj teljesen száraz legyen.
Haználható-e a Bioloire H4 festett vagy színezett hajra?
Igen. Várjon az utolsó festés után 3 hetet, az utolsó színezés után pedig 1 hetet, Mielőtt a készítményt használja.
Vannak kockázatok, amelyekre figyelni kell a Bioloire használata során?
Nincsenek! A BioloireH4 ugyanis NEM tartalmaz vegyi anyagokat, amelyek a hajat károsíthatnák. Épp ellenkezőleg, a felhasznált természetes alapanyagok egy azonnali pozitív hatást váltanak ki.
Köszönöm a figyelmet,
Szép napot!


Jelenlegi ára: 7 990 Ft

Az aukció vége: 2011-04-10 12:40
. ŐSZ HAJÚ NETEZŐK FIGYELEM!!!!!! - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése