2011. április 8., péntek

Tolkien, J. R. R.: A király visszatér - Jelenlegi ára: 5 710 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A király visszatérA könyv listaára: 6800 Ft. Leírás:
A Gyűrűk Ura tündérmese. ... alighanem minden idők legnagyobb tündérmeséje - írja Göncz Árpád. A regény egy ember előtti, ősi, fantasztikus világban játszódik, a jó és rossz erőknek a világ fölötti hatalmat biztosító gyűrűért folytatott harcát mutatja be. Egy Frodó nevű félszerzet - hobbit vállára szakad a teher, hogy barátaival és a Középföldét lakó más teremtmények segítségével, rengeteg veszedelmen keresztül elrejtse és megsemmisítse a Hatalom Gyűrűjét a gonosz Szauron elől. Útján tündérek, törpök, varázslók, emberek és egyéb lények segítik vagy akadályozzák.. A trilógia első részéből (A Gyűrű Szövetsége) kiderül, milyen fenyegetést jelent a békés hobbitok számára Mordor, valamint hogyan alkotta meg a gonosz Szauron a Végzet Hegyének segítségével az Egy Gyűrűjét, a hatalom jelképét, és megalakul az elpusztítását célul kitűző Gyűrű Szövetsége. A második kötetben (A két torony) minden összebonyolódik, a Gyűrű Szövetsége megbomlik árulások és egyéb ellentétek miatt a fenyegető veszedelem még tragikusabb árnyalatot kap, Frodó pedig legjobb barátjával kettesben indulnak el a Végzet Hegye felé. A harmadik kötet (A király visszatér) a nagy Gyűrűháború és a Gyűrű likvidálásának krónikája. Az alaptörténet azonban csak vázlat, a könyvet igazán kiváló, élvezetes olvasmánnyá a naiv eposzokra, lovagi költeményekre, néhol Walter Scott műveire hasonlító kalandok, vándorlások, mitikus történetek teszik. ISBN: 978-963-07-9035-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 5 710 Ft

Az aukció vége: 2011-04-11 13:10
. Tolkien, J. R. R.: A király visszatér - Jelenlegi ára: 5 710 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése