2011. április 5., kedd

Vladimov, Georgij: Hűséges Ruszlán - Jelenlegi ára: 1 930 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Hűséges RuszlánA könyv listaára: 2300 Ft. Leírás:
Magyarországon első ízben 1989-ben jelent meg a szovjet-orosz író parabolikus regénye, mely Ruszlán, a fogolytábor őrkutyája sorsán keresztül ábrázolja a szovjet GULÁG lelket torzító világát. Ruszlán és társai egy szép napon meglepetve veszik észre, hogy a táborból eltűntek a foglyok, akikre oly nagy hűséggel vigyáztak, de még az őrtoronyban sem ül senki, az őröket is szélnek eresztették. Ruszlán gazdája a parancs ellenére nem lövi agyon az immár haszontalanná vált őrkutyát. Ruszlán, társaihoz hasonlóan, a közeli faluban keres menedéket, ám a többiekkel ellentétben, akik lassan új gazdára és kutyatársakra lelnek, Ruszlán nem tud beilleszkedni. Nem alkuszik, vadállat módjára szerzi meg eleségét, míg végül talál magának valakit, akit őrizhet: az egyik asszonynál munkát, otthont találó volt foglyot kezdi őrizni a régi szigorúsággal. Egy napon azonban új szállítmány érkezik az állomásra. Az őrkutyák boldogan szaladnak az újjáépített tábor irányába bőröndökkel, szép sorban meginduló emberek elé. Az egykori őrkutyák hamarosan ugyanúgy kezdik fegyelmezni a rendetlenkedőket, mint annak előtte. Ám a gyári munkások (mert a tábor helyén üzem létesült) kezdik megelégelni a dolgot, mígnem összecsapásra kerül a sor az emberek és a kutyák közt, és a kutyák húzzák a rövidebbet. Ruszlán is életét veszíti, bár utolsó perceiben szeme előtt megjelennek sivár életének azon pillanatai, amikor a szabadság, sőt kiskutya korának alommelege töltötte be lelkét. A szép példázat nemcsak a szovjet fogolytáborok, hanem általában minden elnyomó rendszer mélyen emberi ábrázolása - széles körben ajánlható. ISBN: 978-963-07-8410-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 930 Ft

Az aukció vége: 2011-04-09 04:55
. Vladimov, Georgij: Hűséges Ruszlán - Jelenlegi ára: 1 930 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése