2011. december 26., hétfő

Mesés sárkány achát karkötő tibeti ezüsttel - Jelenlegi ára: 2 900 Ft


Hibátlan sárkány achát gyöngyökből tibeti ezüsttel kombinálva született meg ez a mesés karkötő, mely egészen biztosan nem jön szembe az utcán!
Mérete: 19 cm
Mivel a gyöngyök igen nagy méretűek, eléggé eltart a kéztől, így 18 cm-es csuklóra jó.
Ha a méret nem megfelelő, de tetszik az ékszer, üsd le, elkészítem abban a méretben, amiben szeretnéd!
A karkötőhöz tökéletesen illő nyaklánc és fülbevaló is megtalálható az aukcióim között, ezeket szettben (9. 800. -) előnyösebb áron vásárolhatod meg, postaköltséget spórolva.
-Achát:
Tulajdonságai:
Minden színben meglelhető, többnyire szürke, kékesszürke, zöldesszürke, szürkésfehér, barna csíkozással, áttetsző. Kristályszerkezete: trigonális. Mohs-keménység: 6-7. Sűrűsége: 2. 59-2, 61 Képlete: SiO2Előfordulás: Német o., Orosz o. Olasz o. India, Ausztrália, Dél-Afrika, stb.
Nyugati csillagjegy (horoszkóp): Bika, Ikrek, Rák, Skorpió. Indián csillagjegy: Szarvas. Kínai csillagjegy: Kígyó, Ló, Bárány, Disznó. Elemek: típusonként változik.
Gyógyhatásai:
Tisztítják az aurát. Megnyugtatják az elmét, ezért gondolattisztítók. Egyensúlyt teremt bennünk. Kiegyensúlyozzák a jin és jan energiát. Ráébresztenek önmagunk értékeire. Emésztést, lelket segítők, serkentők. Tisztítják érzelmeinket is. Hasnyálmirigy gyógyítók, vagyis feltárják előttünk az élet édességét. Kiigazítják az agy energiarendszerét, kiegyensúlyozzák a két agyféltekét. Tisztítják a keringési rendszert.
A tisztaság kövei, hiszen szembesít önmagam káoszával, gondolataim és érzelmeim zűrzavarával. De szembesít önmagam démonaival, a félelmeimmel, megítéléseimmel is. Szembesít a felismeréssel, hogy mindazt a bajt, problémát, amit megélek én okozom magamnak. A hogyant is megmutatja, hiszen rávilágít a nekem kárt okozó gondolataimra, és a hozzájuk kapcsolódó félelmeimre. Mivel tudom a vonzás törvényét, amit minden nagy tanító tanított Jézus Krisztustól elkezdve, hogy a hasonló energia vonzza a hasonló energiát könnyen megérthettem, hogy mindazt, amit kiengedek gondolataim és érzelmeim révén, bevonzom életembe és meg fogom tapasztalni hiszen energiát adtam neki. Segítségével, különösen ha kérem tőle, kivezet ebből a káoszból, mégpedig úgy, hogy felerősíti a Benső Hangot, a bennem Élő Isten hangját. Lecsendesíti az elmét, ezért a csend köve is. Meghallom Isten hangját önmagamban. Segítségemre van abban is, hogy egyensúlyba kerüljek a jelen időbe, mert a Bennem Élő Istennel csak jelen időbe lehet kommunikálni. Teszi ezt olyan módon, hogy a férfi, női oldalam kiegyensúlyozza.
-Tibeti Ezüst:
A tibeti ezüst egy fémötvözet, amely 38% ezüstöt tartalmaz, és hagyományos tibeti technológiával készül. Garantáltan allergia mentes, leteszteltük. Nem feketedik, nikkelmentes, hordás hatására csak fényesedik.
Különleges féldrágakőből készült ékszerek, egyenesen a készítőtől!
Nézd meg a többi termékemet is, biztosan találsz neked tetsző darabokat : )



Jelenlegi ára: 2 900 Ft

Az aukció vége: 2011-12-26 00:01
. Mesés sárkány achát karkötő tibeti ezüsttel - Jelenlegi ára: 2 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése