2011. április 24., vasárnap

BIO mosógolyó mosógömb Mosópor helyett CLEAN BALLZ - Jelenlegi ára: 850 Ft

új termék dobozában
Vegyszer mentes mosás mosógolyóval
Mosógolyó
A Mosógolyó sokoldalú termék. Olyan mosási módot tesz lehetővé, mely alapján nem vagy csak alig szükséges mosópor vagy egyéb mosószer, így a durva mosószerek helyettesítője, kiváltója lehet.
A mosólabdában lévő ásványi anyagokat tartalmazó kerámia golyók természetesen aktiválják a vízmolekulákat, ami lehetővé teszi, hogy azok mélyen bejussanak a ruha anyagába és eltávolítsák a szennyeződéseket. Nagyon erősen szennyezett ruhaneműk esetén, illetve pelenkák mosása során is csak kisebb mennyiségű, a szokásos harmadának megfelelő mennyiségű mosószert kell adagolni a mosógolyó mellé. A mosás után a ruhák tiszták és frissek lesznek anélkül, hogy erős tisztítószereket használtunk volna, ezért a kiadásainkat is csökkentheti.
Egyéb információ:
A mosógömb ideális allergiától, ekcémától és kemikáliáktól való érzékenységtől szenvedő emberek számára. Nem használ vegyszereket, hanem ehelyett ionizált oxigént (aktív oxigén) szabadít fel. Ugyanakkor ez a tevékenység anionokat bocsát ki és a vízmolekulák felületi feszültségét csökkentik, illetve azok felületi tevékenységét megnövelik, amely a szennyeződés eltávolításának alapja.
H2O + e- → H+ (hidrogénion) + oh- (hidroxilcsoport-ion)
O2 + e- → O2 - (aktív oxigén)
O2 - + H2 O → OH- + HO2
HO2 + 2H+ → H+ + H2O2 (oxidált víz)
A mikroba ellenesen, szinte minden penészgombát és baktériumot elpusztít, mely a mosógépben található, így ruháink tisztítása sokkal hatékonyabb. A koreai egyetemi mérések alapján az alábbi antibakteriális hatást igazolták: Escherichia coli 99. 5 %, Pseudomonas aeruginosa 96. 5 %, Staphylococcus aureus 99. 5 % csökkenés! A mosógömb egy teljesen környezetbarát termék, amely nem toxikus, színvédő, kényelmes és takarékos, valamint nem károsítja a textíliákat és nem szennyezi a környezetet. Kizárólag a mosógömb használatával is elvégezhető a vegyszermentes mosás, hiszen ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik mint a már meglévő szintetikus mosópor vagy egyéb mosószerek. Az erősen szennyezett ruhaneműknél továbbra is szükséges a vegyszeres előtisztítás vagy a mosáskor a megszokott tisztítószerek egyharmada. Átlagosan számítva körülbelül 70-80 % mosószert és annak költségét takaríthatjuk meg a mosólabdát használva. Mivel a mosógömbben található összetevők eltávolítják a vízben található klór maradványokat, megóvják a ruhaneműt az oxidálódástól és a klór hatására létre jövő színelváltozástól. A ruha anyagát megóvja és megőrzi annak rugalmasságát. Használata garantálja a mosási költségek csökkentését és óvja a test bőrét. A környezetszennyezést is jelentősen csökkenti, melyet az erős mosószerek okoznak. A mosólabda minőségével és funkciójával kapcsolatos eredményeket nemzetközileg elismert intézetek is igazolják, mint például az NSF (National Sanitation Foundation). Az elterjedt mosási módszerektől eltérően a mosógolyó sokkal takarékosabb használatot tesz lehetővé.
Egy mosógolyó 1000 mosáshoz alkalmas, így éveken keresztül használható!
Éveken keresztül spórolhat vele!
személyesen: csak szombaton Bp. II. ker, v. posta



Jelenlegi ára: 850 Ft

Az aukció vége: 2011-04-25 00:55
. BIO mosógolyó mosógömb Mosópor helyett CLEAN BALLZ - Jelenlegi ára: 850 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése