2011. április 30., szombat

Forduljon Psmithhez! - Jelenlegi ára: 1 850 Ft

P. G. Wodehouse, a világhírű angol regényíró Forduljon Psmithhez címu könyve sokak szerint a világ legjobb vidám regénye. Jót akar derülni? Forduljon Psmithhez!
Forduljon Psmithhez!!! Psmith Majd Segít! Psmith Mindent Elintéz! Önnek Szüksége Lenne Valakire, Aki Eljár Peres Ügyeiben? Valakire, Aki Elintézi Üzleti Ügyeit? Valakire, Aki Sétálni Viszi A Kutyáját? Valakire, Aki Meggyilkolja Az Ön Nagynénjét? Psmith Elintézi! Buntény Nem Akadály! Bármilyen Megbízása Van (Feltéve, Hogy Halakkal Nem Kell Dolgozni), Forduljon Psmithhez!
Ajánlatok: R. Psmith, Postafiók 365 - Forduljon Psmithhez!
Részlet a könyvből : "Azután, hogy Psmith délceg alakja eltűnt, vagy húsz percen át semmi sem történt, ami némi változatosságot hozott volna a Wallingford utca sivár egyhangúságába. Ez álmos délutánon a forgalom is bágyadt volt. Hébe-hóba egy-egy kocsi fordult be a sarkon, és időnként macskák jelentek meg, melyek gyanus alattomossággal osontak tova az örökzöld bokrok közt. de öt óra előtt tíz perccel egy fiatal lány szaladt fel a 18-as számú ház lépcsőjén, és megnyomta a csengőt. "
 
SZERZŐ: P. G. Wodehouse
KIADÓ: Ciceró Könyvkiadó
KIADÁSI ÉV: 2005
OLDALSZÁM: 312
Személyes átvételre sajnos nincs lehetőség!


Jelenlegi ára: 1 850 Ft

Az aukció vége: 2011-05-18 22:55
. Forduljon Psmithhez! - Jelenlegi ára: 1 850 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése