2011. április 13., szerda

Horgas Béla: Vigyél át, révészem - Jelenlegi ára: 4 100 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Vigyél át, révészemA könyv listaára: 5000 Ft. Leírás:
A szép kiállítású, nívós kötet címébe emelt szöveggel hirdetett meg irodalmi pályázatot a Liget folyóirat 2010-ben. Vigyél át révészem - e sokféleképp értelmezhető hívó mondatra huszonnyolc írás (vers, novella, kispróza) érkezett, melyek a 2011-es víz világnapjára összeállított tematikus válogatáshoz kapcsolódóan alkotják jelen vaskos kötetet. Az album a kiadó nagy sikert aratott antológiája, a Verses öröknaptár (200920277) formáját és szerkezetét követve, ezúttal a vízről szól, mivel a szerkesztők, Horgas Béla, Levendel Júlia és Horgas Judit ekként hívják fel a figyelmet a 21. század ökológiai veszélyei közül talán a legfenyegetőbbre, a tiszta ivóvíz hiányára. A Liget eddigi szoros képzőművészeti kötődését megtartva kettőszázötvenöt magyar verset száz magyar képzőművészeti alkotással párosít, melyeket kortárs írók, költők, irodalomtörténészek láttak el jegyzeteikkel. Az oldalak tetején kiemelt idézetek, mint víz színén lebegő bóják, útmutatóként segítik az olvasót az előrejutásban. A versekhez fűzött jegyzetek szakmai pontossággal íródtak a jegyzetírók révésznek szegődnek: rövid értelmező, fontos ismerteket is közlő jegyzeteikből könnyű csónakot formálnak, hogy átjuttassák az olvasót a túlsó partra, ahol saját versélményei várják - s még obulust sem kérnek - írja Horgas Judit Gyönyörű az átkelés című bevezetésében. Megjegyzendő még, hogy a modern festők műveiből összeálló, színvonalas képanyag nem egyszerű illusztráció. A képek a versekben elinduló képzeletbeli gondolathullám folytatásai Ezért kerülhetett Arany János Híd-avatása mellé Csontváry Mosztári hídja, Somlyó György olasz kútja mellé Perlrott Csaba Vilmos párizsi Szajna-partja és a Zavaros a Tisza vize kezdetű népköltéshez Vajda Lajos Polipja. ISBN: 978-963-9363-75-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 100 Ft

Az aukció vége: 2011-04-15 20:26
. Horgas Béla: Vigyél át, révészem - Jelenlegi ára: 4 100 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése